onsdag 11 augusti 2010

Regnskog

I måndags blev det ett kort pass på 5 km, som skulle gå i ganska så snabbt tempo. Försökte ligga under 6 minuters-tempo, runt 5.30. Gick väl ibland. Mannen sa att det här passet kommer du att uppleva som ett lätt pass! Troligen pga att jag sprungit lite längre pass flera gånger innan.
Lätt! Nej, inte det minsta! Det var jobbigare än att springa 12 km, som jag gjorde häromdagen.
Kom i mål och var helt klart trött!

Idag var det dags för ett 10km pass i Tyrskogen. Hade tänkt att ta det direkt efter jobbet, men då hade det börjat att spöregna. Så istället för att blöta ner mej på cykeln, så ringde jag efter skjuts...hade glömt regnsbyxorna (vilken tur!).

Regnet upphörde framåt 19-tiden. Försökte motivera mej att trots allt ge mej ut i spåret. Tog bilen till Tyrskogen och begav mej ut i "regnskogen". För det var så det kändes. Marken var blöt och på sina ställen rann det vatten i spåret, och på andra var det stora vattenpölar som var omöjliga att ta sig runt. Resultatet blev genomblöta skor och strumpor! Men jag tyckte att det kändes ganska lätt i benen idag, trots blöta skor. Skönt när den känslan infinner sig emellanåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar