måndag 27 september 2010

Träningsvärk

Javisst, kom den! Träningsvärken!
Vaknade på söndag morgon, och tänkte ta mej smidigt ur sängen. Men det gick absolut inte! I alla fall inte smidigt. Gick med stapplande steg ut i hallen.
Alldeles för dålig stretching efter loppet, men på nå't vis så tror jag inte att det hade tagit bort träningsvärken. Möjligtvis lindrat den något. Det är alldeles för många uppförs- och nerförsbackar. Och en del mycket branta. Ta i för att orka uppför och hålla emot i en del nerförsbackar.

Det blev en något "stel" dag på jobbet idag. Tog hissen istället för trapporna, vilket är ovanligt. Men kände att jag mjuknade i benen allt eftersom dagen gick. Funderade ett tag på om man kunde låna hem en toaförhöjning...och kanske en rollator skulle vara skönt att luta sig emot. Men i slutet av arbetsdagen, så kändes inte behovet av just det så starkt. Men mest av allt skulle jag vilja ha en rulltrappa här hemma! Lite jobbigt att höra familjen håna en för att man inte kan gå ordentligt nerför trappan.

Men trots träningsvärken så är det helt klart värt! Så här ett par dagar efteråt skulle jag faktiskt kunna tänka mej att springa detta lopp igen :-)

1 kommentar: