måndag 1 april 2013

Påsk




















I år så framfördes en musikal i min kyrka och i en annan kyrka i stan. Det är två av mina vänner som har skrivit manus till musikalen - Korsets Kraft. Berättelsen är ju från Bibeln och påskens budskap om Jesu död och uppståndelse.
Det har varit flera veckors övande på sånger och regi. Väldigt roligt!  Musikalen framfördes i fullsatta kyrkor på Skärtorsdagen och på Långfredagen. Det var mäktigt!

Jag fick rollen som ängel och jag var även en kvinna i folkmängden. Rollen som ängel innebar att jag skulle sjunga en vers som solist. På torsdagens morgon vaknade jag med halsont! Usch! Men honungsvatten och halstabletter gjorde att det gick bra. Rösten höll. På fredagen så mådde jag sämre, men använde samma "medicin" som på torsdagen, och rösten höll då med! :-)

Påskaftonen blev lugn och skön. Påsklunch med J och hans syster med familj, hemma hos hans mor och far. Dom bor så fint! Efteråt gav vi oss ut på en promenad i det vackra vädret. Den blev dock inte så lång, men den räckte för mej som fortfarande kände mej lite hängig.
















På Påskdagen följde dottern med mej och J på utflykt till Hammarö Sydpets. Hade med kameran och fotade lite bland klipporna och isen. Det var längesedan jag var ute och fotograferade. Några av våra vänner anslöt och det grillades korv och vi käkade mackor med stekta ägg. Mums!


Skönt med ledighet och när den kan spenderas med sådana man gillar mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar