måndag 14 november 2011

Kvinnofrukost


















Hade förmånen att få sjunga på kvinnofrukosten i kyrkan i lördags. Det var en mäktig upplevelse!
Kl 08.30 var det insläpp till frukosten. Lång rad med kvinnor som står och väntar utanför dörren, precis som om det vore värsta konserten! Bara det är häftigt! Borden är dukade fint med servetter och ljus, och frukosten är enorm! Det finns allt och lite till att välja på. Så man går inte därifrån hungrig. Åt frukost tillsammans med Cajsa (som föreläste) och även en kvinna som var på sin första kvinnofrukost i vår kyrka. När hon precis satt sig ner efter att ha tagit frukost så sa hon: "När är nästa kvinnofrukost? Hit måste jag gå igen!". Sådant känns så gott att höra!
Kl 09.45 är det dags att ta sig ner till kyrksalen. En sådan här morgon fylls bänkarna på framifrån. Det är nästan fullsatt! Helt fantastiskt roligt!

Själv skulle jag ju sjunga några sånger och spela piano till. Alltid det där med att spela samtidigt som man sjunger. Man får inte samma kontakt med publiken. Men det kändes som om det blev bra iaf. Flera som tyckte att det var fina låtar och att det lät bra. Kul!

Cajsa Tengblad från Kaxholmen, utanför Jönköping, pratade om "Att göra revolt mot duktigheten". Och hon var så rolig och så duktig på att föreläsa! Hon fängslade verkligen alla som lyssnade. Mycket skratt och hon delade mycket tänkvärt!

Skall försöka att göra lite revolt mot min egen "duktighet" under veckan som kommer ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar