torsdag 3 november 2011

Höstlov















Mathilda, ca 3 år.

Denna vecka är det höstlov och det känns verkligen att hösten har kommit på riktigt. Det har blivit mörkare på eftermiddagarna denna veckan, då klockorna går efter vintertid. Lite både och, kan jag känna. Det är mysigt med mörkret, då man tänder mer levande ljus och kryper kanske upp i soffan med en bok lite mer. Men mörkret kan också göra en lite mer trött och det är ju många som lider av höstmörkret. Som tur är så brukar jag inte känna av det, utan jag gillar höstmyset!
Trött kan man ju känna sig ändå...tänkte att jag skulle ta det lite lugnt under hösten och lite mer "bara vara". Men riktigt så har det inte blivit. Men det är också härligt att vara i farten, bara man känner att man hinner med.

Mathilda har en av sina bästa kompisar här under några dagar, och de har så roligt ihop! Idag fick de för sig att vårt gamla pingisbord skulle tas fram. Så det blev lite kroppslig aktivitet framåt eftermiddagen, efter en ganska så stillasittande dag med bio mm. Hör lite fnitter från Mathilda rum, så de verkar ha det mysigt så här på höstlovet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar