söndag 13 maj 2012

Åsen

Charmtrollet















Tillbaka hemma igen efter en helg hos min bror med familj. De bor så underbart vackert och ute på landet. Ibland är det skönt att komma bort från vardagen här hemma och bara landa i denna familjs omsorg och aktivitet. För aktivitet är det! I alla fall när det gäller den minsta tjejen i familjen som är 2 år. Hon sjunger och klättrar och är igång i stort sett hela tiden. Ett riktigt charmtroll.

Min mamma var ledig denna helgen, så hon följde med och hälsade på sina barnbarn.





















Har en bror till som bor i närheten. Så vi passade på att träffa den goa familjen också. Där bjöds det på  nybakade bullar! Mathilda blev kvar där några extra timmar för hon tyckte det var så roligt att träffa dom kusinerna också.

Fina grusvägar att springa på. Vitsipporna blommar fint invid vägkanten och fåglarna sjunger vackert i skogen. Det är en skön tid i naturen nu!

På hemvägen svängde vi förbi Mathildas bästa vän som flyttade ifrån oss för snart 1 år sedan, och som nu bor i närheten av hennes kusiner. Det var en efterlängtad träff för Mathilda. Hon har längtat så. Så bra att det gick att ordna till en träff med mycket kort varsel.


Min mamma, min syster och jag själv
















Medan Mathilda var där så tittade vi in till en av mina systrar på lunch. Det är ju inte så ofta vi ses, eftersom vi bor 25 mil ifrån varandra. Men det är väldigt roligt att träffas! Är mycket glad över mina syskon! Dom är ett stöd i livet på olika sätt.

 I morgon är det en ny vecka, och jag hoppas att det blir en bra vecka!

Önskar er alla en fin vecka!/Rakel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar