söndag 31 oktober 2010

Tidsbrist

En helg går så fort! Speciellt när man har maxat den med aktiviteter...

I fredags hade vi vuxenkalas och firade Mathilda som fyllde 12 år under veckan. Det var släkt och vänner som kom. I år verkar det inte som om det fanns något intresse för kompiskalas. Men vi får se vad det blir. Kanske ett kompiskalas i miniformat - alltså med få gäster.
Festen var väldigt trevlig och förflöt ända in på småtimmarna. När gästerna sedan hade åkt hem, var det dags att poppa en hel massa popcorn till Änglafesten som var igår. Lördagens frukost avnjöts under en slöja av popcornlukt...

Igår var det en heldag med körsång i kyrkan. Hannah Lewin från Göteborg, är här under helgen och övar in nya sånger och gamla sånger i lite annat arrangemang - väldigt roligt! Hon är mycket duktig på att leda kör och få fram känslan i hur vi ska sjunga sången. Dessutom är hon en väldigt duktig sångerska själv som har turnerat med flera av våra kända svenska artister.

Det som hänger över mej är att få PM:et klart inför tisdagen då det ska lämnas in. Känns som om det finns en del kvar att göra där och tiden liksom inte räcker till. Kursen är på kvartsfart, men just nu känns det nästan som heltidsstudier.

Sen var det ju det där med akvariet som Mathilda fick i födelsedagspresent. Ja, fick och fick. Vi har lånat det av någon av mina bröder. Vet egentligen inte vem utav dom som äger det... Fick även en säck grus, som vi måste rengöra. Allt detta tar tid, och det är lite svårt att prioritera ibland. För jag vet ju hur mycket dottern väntar på att få köpa fiskar, samtidigt som det känns bra att lägga tid på PM:et.

Ja, det får bli en kompromiss, helt enkelt.

Renovering av ett av våra rum, står ju också på arbetslistan. Men det blir nog inte någon start på det förrän tidigast imorgon.

Snart dags att laga mat och sedan bege sig till kyrkan för körövning innan gudstjänsten börjar kl 16.00!
Vips så var förmiddagen förbi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar