tisdag 29 juni 2010

Våtdräkt



Årets första dopp i sjöng idag! Har testat att simma i våtdräkten. Begav mej till några av våra vänners sommarstuga vid sjön Gapern. Termometern visade på ca 18 grader i vattnet. Efter mycket om och men så fick jag väl på mej den åtsittande dräkten. Man får inte ha bråttom... Men väl på så satt den som smäck!

Började med att bada benen en stund och tyckte väl att vattentemperaturen var lite i kallaste laget, men troligtvis är det varmare än vattentemperaturen den 11 juli... så det är väl bara att bita ihop. Simmade ut till en hoppbrygga en bit ut i vattnet och sedan tillbaka. Kändes faktiskt rätt ok med våtdräkten. Kastade lite boll med dottern i väntan på att våra vänner skulle komma ner till stranden. Min väninna och jag tog sedan en simtur ut i sjön på ca 1 km. Kul med lite sällskap!

Sedan blev det jordgubbar på verandan i solljuset. Vi blev lite frusna efter simturen och det var helt ljuvligt att sitta i solen en stund och bara njuta! På kvällskvisten blev det lite grill nere vid stranden tillsammans med myggorna.

Har haft en väldigt fin eftermiddag och kväll i goda vänners lag! Tacksam över vilka fina vänner jag har! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar