söndag 4 mars 2012

Sportlov

Sportlovet har gått till ända och det är skola imorgon för dottern. Själv har jag inte varit ledig hela veckan, men flera av dagarna. Detta resulterade i ommöblering av Mathildas rum. Det har stått högt på önskelistan en tid nu.

Micke tyckte att det såg som om en storm dragit förbi här hemma, i början av veckan. Men innan vi hann till slutet av den, så var det ordning och reda igen. En hel del har rensats ut och förpassats till förvaringslådor eller till sopkassen. Kändes skönt att bringa ordning i hennes rum. Hon känner sig nöjd och glad.


Mathilda
















Men det blir ju inte alltid som man har tänkt sig...

För flera år sedan hade vi två bokhyllor på ena väggen där, 80 cm breda. Så nu när vi började att möblera om, så var det liksom självklart att det skulle få plats två stycken 80 cm breda hyllor där igen. Men icke!

När vi renoverade detta rum senast, så bytte vi även fönsterbräda, och den verkade vara några cm bredare än den gamla. Så det fick inte plats två 80 hyllor där inte. Det blev försöka få plats med sakerna på mindre förvaringsyta än tidigare. Och det gick. Till slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar