måndag 18 mars 2013

Dubbskor




















I lördags så kom vi till slut ut! Solen sken, men livet i lägenhet är inte alltid så flexibelt, och det jag tänker pådå är tvättstugan. När det inte går att ha en egen maskin i lägenheten så är det ju vissa tider som man har att rätta sig efter. Och det har ju förvisso gått väldigt bra hittills. Men i lördags så var det inte speciellt roligt när klockan ringde 07.00. En ledig dag och man måste ändå ha klockan på ringning.
Tvättstugan är det inget fel på alls. Tvärtom, den är väldigt bra! Snabba maskiner och ett bra torkrum. Känner man för att mangla, så finns det möjligheter till det också.

Men när sista maskinen var klar och solen fortfarande sken så åkte vi iväg för att lufta oss lite i skogen. J hade nya dubbskor, dagen till ära. Mina är också rätt nya. Har inte använt dom så många gånger ännu. Dom är sköna och ger ett bra grepp! :-)
Men trots sköna skor, så började mina fötter att värka, som dom så ofta gör. Så det blev några pauser med lite fotmassage innan vi kom fram till bilen igen.

Det är skönt att promenera tillsammans med någon man tycker mycket om. En stund för bara oss. En stund där man kan ventilera sina tankar, eller bara gå där tyst bredvid varann och lyssna till några fåglar som försöker sjunga, trots kylan. Ibland hand i hand. Ibland var för sig. Ibland gå i ett lite långsammare tempo och ibland något fortare. En av livets fina stunder.


1 kommentar:

  1. Det är viktigare att hjärtat fungerar än fötterna, och ditt hjärta är ett föredöme för alla andra hjärtan i hela världen!

    SvaraRadera