lördag 27 november 2010

Renovering i adventstid

Påbörjade ett projekt i tanken redan förra hösten, men insåg att jag inte skulle hinna eller orka med det då. Men nu i höst, kände jag att det var dags.
Under höstlovet, så började vi lite smått med att rensa ut vårt arbetsrum. Det tog lite längre tid än det var tänkt. Mycket beroende på att man har en hel del annat att pyssla med. Man ska arbeta för att få pengar till att kunna renovera, skriva uppsats, söka artiklar, laga mat, städa, tvätta, vara på möten, engagemang i kyrkan mm. Ja, allt tar tid.

Men nu så är vi på gång!! Det har blivit några vändor till Återvinningen på Heden och Gengåvan. Känns faktiskt riktigt skönt att få rensat sådant som bara ligger och ingen använder.

Taket och väggarna (spackling och slipning) är nu klara. Det som är kvar är att få in den nya garderoben, som blev ihopskruvad idag, men som behöver ha lite mer plats än vad som fanns från börja. Och tapetseringen! Men det är ju roligt jobb.
Ha de tänkt att få upp några tapetvåder idag, men det får bli en annan dag, troligtvis imorgon.

Mathilda har tänkt att byta rum och hon har också fått välja de nya tapeterna. Det kommer att bli jättebra!
Ska bli skönt när detta är gjort och det blir lite ordning & reda i hemmet igen. Men trots att det är lite rörigt så är julgardinerna på plats och adventsljusstaken står på bordet. Redo att tändas imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar